Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Konyhabútor

A konyhabútornak talán a legösszetettebb és legtöbb funkciója van a bútorok között, a lakás méreteitől és elrendezésétől függően. Míg egy kis lakásban, kis konyhában a legalapvetőbb főzési, tárolási és mosogatási funkciókat kell ellátnia, addig egy nagyobb méretű konyhának ettől jóval több feladata van.
Éppen ezért kínálatunkban változatos anyagok, praktikus megoldások, jó helykihasználást biztosító megoldások, modern és minden igényt kielégítő szerelvények állnak az ön rendelkezésére, hogy a lehető legjobban az igényeinek megfelelően tudjuk berendezni konyháját.
Ehhez nincsen másra szükség, csak az elképzeléseire, fantáziára, és a konyhája paramétereinek ismeretére, ugyanis megtervezzük konyhabútorát igényétől függően ceruzás rajzzal, vagy 3D-s számítógépes programmal.
Az előzőek szerint komplett konyhabútorokat is kivitelezünk, de ha már készen van a konyhabútorának váza (korpusza), akkor arra is tudunk gyártani tömör fa, és/vagy furnérozott, vagy festett MDF frontokat (ajtókat, fiókelőket, stb…)

Általában a konyhai elektromos berendezések, világítások elektromos bekötésén, és a víz és gázcsövek bekötésén kívül kompletten beépítjük a konyhabútort és berendezéseit.
A pontos árajánlatkéréshez a következők szükségesek:

  • a konyha helyiség mérete
  • a beépítendő készülékek típusa, vagy mérete
  • a munkalap típusa (színe), vastagsága
  • a korpusz anyagának, minőségének ismerete (bútorlap típusa, fa, vagy furnér fajtája, körülbelüli színe)
  • a frontok típusa
  • ha van, akkor a korona típusa, mélysége
  • szerelvények típusa (konkrét nyitási, mozgási módok) és minősége
  • esetleges egyedi igények, plusz kiegészítők ismerete

A fenti adatok ismeretében is szükség van a megrendelés előtt egy végleges egyeztetésre, ahol a legapróbb részletek is tisztázásra kerülnek. Ezek még járhatnak minimális árváltozással.
A konyhabútor elrendezésében, kialakításában segítséget nyújt kollégánk egy helyszíni felmérés alkalmával, aminek Nyíregyházán és külvárosaiban nincs díja, de ezen a területen kívül kiszállási költséget számlázhatunk ki. Ez a költség a termék megrendelése esetén a vállalási díjból levonásra kerül.
Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a számítógépes látványterv készítése és a különböző színminták készítése nem ingyenes szolgáltatás! Ez a költség (a kiszállási díjhoz hasonlóan) a termék megrendelése esetén a vállalási díjból levonásra kerül.

Nyíregyházán és vonzáskörzetében ingyenes felméréssel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Kérje egyedi árajánlatunkat a Kapcsolat menüben, e-mail címünkön, vagy személyesen a bemutatótermünkben!