Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Tömörfa ajtók

Az általunk gyártott utólag beépíthető beltéri ajtóink általános tulajdonságai a 40 mm-es ajtólap vastagság, a 25 mm-es tokmag vastagság, az ajtólapok kazettás kivitele, a táskás pántok használata, és a gumi tömítőprofil használata. Ezeken az alap tulajdonságokon kívül szinte minden más paraméterében egyedileg gyártjuk ajtóinkat, tehát a megrendelői igényekhez maximálisan alkalmazkodunk.

Az alábbi ajtótípusok nem a teljes kínálatunkat tükrözik, csak az eddig elkészült ajtóinknak egy részét mutatja be. Ugyanazon kazetta elosztású ajtót más fafajból gyártva, más színre felületkezelve, az egyes kazettákat üvegre kicserélve is el tudjuk készíteni, de ha valamelyik szín tetszik meg az alábbi ajtók színei közül, akkor ugyanazzal a színnel más kazettaelosztásban, és bármelyik kazettabetétet üvegre cserélve is legyártható az ajtó. A tokborítás mintájának, méretének változtatásával, egyedi korona készítésével, és kazettázott tokozat készítésével is igényre szabható az ajtó.

Kérjen árajánlatot az alábbiak közül bármelyik típusú, színű, vagy az Ön által elképzelt, és egyedi méretű ajtóra a “Kapcsolatok” menüre kattintva, e-mailen, telefonon, vagy személyesen a bemutatótermünkben!

null

Modell: 01

null

Modell: 02

null

Modell: 03

null

Modell: 04

null

Modell: 05

null

Modell: 06

null

Modell: 07

null

Modell: 08

null

Modell: 09

null

Modell: 10

null

Modell: 11

null

Modell: 12

null

Modell: 13

null

Modell: 14

null

Modell: 15

null

Modell: 16